Reisgidsen

We waren niet een beetje vereerd toen we midden 2017 gevraagd werden om een reisgids over Andalusië samen te stellen. Toegegeven, we hadden de voorbije jaren zowat heel Andalusië doorkruist, maar genietend reizen door een streek is toch iets heel anders dan er een boek over schrijven. Dat hadden we nog nooit gedaan en bovendien schrok de omvang van het project ons in het begin enigszins af. Met enige aarzeling namen we de opdracht aan.
Een heel intensieve werkperiode brak aan. Fotomateriaal doorbladeren, opzoekwerk verrichten, in onze reisherinneringen graven, schrijven en schrappen en herschrijven. Maar we hebben er immens veel plezier aan beleefd en zijn best wel fier op het resultaat.
We hopen dat we in onze opzet geslaagd zijn en dat de reisgids een informatief en verhalend boek geworden is.
Niet veel later kregen we de vraag om ons wederom in schrijfmodus te zetten. Dit keer moesten we niet lang nadenken. Met veel plezier namen we de volgende opdracht aan: een reisgids over Sevilla samenstellen.

Andalusië, rondreis langs de mooiste plekjes‘ behandelt niet de volledige provincie Andalusië. Daarvoor zijn 160 pagina’s net te weinig. Bovendien zijn verschillende plaatsen in Andalusië die wij niet behandelen al verschenen in andere boekdelen van dezelfde reeks Edicola Spanjeboeken.

Sevilla, parel onder de zon‘ voert je mee naar deze prachtige zuiderse stad.

We hopen dat onze reisgidsen een leidraad vormen voor iedereen die deze wonderlijk mooie regio in het uiterste zuiden van Spanje wil ontdekken.

Reisgidsen: Andalusië, rondreis langs de mooiste plekjes.Reisgidsen: Sevilla, parel onder de zon.

 

 

 

 

 

 

Andalusië, rondreis langs de mooiste plekjes‘ en ‘Sevilla, parel onder de zon‘ zijn verkrijgbaar bij verschillende webshops, in de reguliere boekhandels als de Standaard Boekhandel en Fnac, en via de website van uitgeverij Edicola.

Voor Nederlanders en Vlamingen die in Spanje wonen, hebben we een verkooppunt georganiseerd bij Hilde van Taberna el Mirador in Los Romanes, Málaga.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *